Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Chalet Group trekt nieuwe klant aan en sluit overeenkomst aan de Mark S Clarkelaan 2 te Moerdijk


Chalet Group en DL Logistics & Transport B.V. hebben overeenstemming bereikt over de huur van ca. 14.368 m² bedrijfsruimte, ca. 1.126 m² mezzanine en ca. 594 kantoor-/overige ruimte in het bedrijfsgebouw aan de Mark S Clarkelaan 2 te Moerdijk. 

DL Logistics & Transport B.V. is onderdeel van DL Logistics Group B.V., die momenteel 6 vestigingen in Nederland heeft met een totaal van 48.000 m² aan warehouse capaciteit. DL is een totaal aanbieder van logistieke diensten met verschillende specialisaties, zoals Food, Koel en Vries, ADR, maar ook luchtvracht, zeevracht en transport worden door DL verzorgt (zie www.DL.nl). 

DL logistics & Transport B.V. is nu nog gevestigd in Oudenbosch, in de loop van 2014 zullen de activiteiten verhuizen naar Moerdijk.
Chalet Group gevestigd in Utrecht bestaat uit een gebalanceerde organisatie van zeer ervaren en hoogopgeleide professionals, managers en een aantal van de beste vakspecialisten binnen de diverse te onderscheiden managementdivisies. Ondanks de huidige markt staat Chalet Group er goed voor. (www.chaletgroup.nl)
 
Chalet Group is bij de totstandkoming van de overeenkomst geadviseerd door het Industrial & Logistics team van JLL.