Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

JLL voor zevende keer op rij door Ethisphere Institute aangewezen als een van Worlds Most Ethical Companies


Voor het zevende achtereenvolgende jaar is JLL door the Etisphere Instituut op de lijst geplaatst van de meest ethisch opererende bedrijven ter wereld. De lijst van ‘World's Most Ethical Companies’ is gebaseerd op het Ethics Quotiënt van het gerenommeerde Etisphere Institute. Hierbij zijn punten te behalen in vijf categorieën: corporate ethics & compliance programma (25%), reputatie, leiderschap en innovatie (20%), governance (10%), maatschappelijke verantwoordelijkheid (25%) en de inbedding van ethische waarden in de bedrijfscultuur (20%). Dit jaar zijn de winnaars gekozen uit 41 verschillende branches in 21 landen op 5 continenten.
“We zijn bijzonder trots dat we tot de selecte groep organisaties behoren die al over zo’n lange periode op de lijst van Etisphere is terug te vinden”, aldus Vincent Querton, CEO JLL Benelux. “Uit deze notering blijkt hoe belangrijk ethische waarden zijn binnen onze bedrijfscultuur. We weten hoe belangrijk dit is voor de relatie met onze klanten en de carrièremogelijkheden van onze medewerkers. Hiermee voegen we significante waarde toe aan de investeringen van onze aandeelhouders.”
“Het nemen van verantwoordelijkheden en kiezen voor transparantie, vormen absolute voorwaarden om tot een duurzame onderneming te komen”, legt Mark J. Ohringer, General Counsel en Chief Ethics Officer, uit. ​