Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Betabit verlengt huurovereenkomst in kantoorgebouw aan de K.P. van der Mandelelaan 60 in Rotterdam


​AMSTERDAM, 16 april 2014 - Betabit B.V. en Newomij International V B.V. hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van de huurovereenkomst voor circa 566 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw gelegen aan de K.P. van der Mandelelaan 60 in Rotterdam. Huurder Betabit B.V. is bij de totstandkoming van de overeenkomst geadviseerd door vastgoedadviseur JLL.

Het kantoorgebouw aan de K.P. van der Mandelelaan 60 is een multi-tenant gebouw en heeft op dit moment nog één verdieping voor de verhuur beschikbaar. Het kantoorgebouw ligt op kantorenlocatie Brainpark I, direct aan de A16 gelegen. Het gebouw is daardoor goed bereikbaar met de auto en heeft een ruime parkeervoorziening.

Betabit is in 2002 door Olav en Luc Gimbrere opgericht. Momenteel werken er circa 85 medewerkers, verdeeld over drie regio’s: Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam (hoofdkantoor). Betabit helpt bedrijven bij het optimaal inzetten van IT ter ondersteuning aan hun primaire bedrijfsprocessen. De dienstverlening van Betabit varieert van advies, architectuur, ontwerp en ontwikkeling tot en met beheer en continue verbetering van hun onderscheidende bedrijfsprocessen.