Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Corbion huurt 1.000 m² kantoorruimte in Piet Hein Buildings in Amsterdam centrum


Corbion Group Netherlands B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van ca. 1.055 m² kantoorruimte met dakterras op de zesde verdieping van gebouw Piet Hein Buildings Blauw aan de Piet Heinkade 125 t/m 127  in Amsterdam. De huurovereenkomst is gesloten met eigenaar Piet Hein Buildings B.V..

Piet Hein Buildings is het nieuwste kantoorgebouw in het centrum van Amsterdam. De locatie aan de Piet Heinkade nabij het Muziekgebouw is optimaal bereikbaar met zowel openbaar vervoer als per auto. Het gebouw heeft een zeer goede parkeernorm en biedt uiteenlopende voorzieningen in het gebouw en in de directe omgeving. Het kantoorgebouw bestaat uit drie kantoordelen: Rood, Wit en Blauw. Onlangs is het bedrijfsrestaurant en vergadercentrum 'De Kombuis' in Piet Hein Buildings geopend. Dit restaurant is gevestigd op de begane grond tussen de entreehallen van de gebouwen Rood en Wit. Het is toegankelijk voor alle huurders en hun gasten in Piet Hein Buildings.

JLL trad op namens verhuurder Piet Hein Buildings B.V. in collegiale samenwerking met CBRE en DRS Makelaars, DTZ Zadelhoff trad op namens huurder Corbion Group Netherlands B.V.. Met de komst van Corbion Group Netherlands B.V. is er in totaal 7.000 m² verhuurd in Piet Hein Buildings. Er is nog circa 20.000 m² kantoorruimte beschikbaar in dit multi-tenant gebouw.