Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Fonq.nl huurt ca. 4.231 m² opslagruimte aan de Sophialaan 5b te Utrecht


JLL heeft Van den Heerik Beheer Maatschappij B.V. begeleid bij de verhuur van de opslagruimte gelegen aan de Sophialaan 5b te Utrecht. Huurder van deze opslagruimte is Fonq.nl die een huurovereenkomst heeft gesloten met Van den Heerik BV voor een langjarige periode. De groei die Fonq.nl doormaakt is aanleiding voor uitbreiding van haar opslagruimte. 

Van den Heerik B.V. is een internationaal opererend transportbedrijf. De diensten van Van den Heerik bestaan uit transport, distributie, opslag en verhuur van opslagruimte. Het distributiecentrum aan de Sophialaan 5b is een van de laatst beschikbare logistieke ruimten op industrieterrein Lage Weide. Het logistieke centrum omvat circa 14.442 m² kantoor-/ bedrijfsruimte en is in gedeelten te huur, ieder gedeelte is optimaal toegankelijk met docks en deuren op het maaiveld. 

Huurder Fonq.nl is een eigentijdse webwarenhuis met een uitgebreid assortiment op het gebied van wonen, koken, tuin, design, cadeaus en wellness. De naam staat voor fonkelend, helder. Fonq.nl is begonnen met één webwinkel.nl in 2003. Inmiddels heeft Fonq.nl meer dan 25.000 producten in het assortiment. Fonq.nl is centraal gevestigd in Utrecht, vlak langs de A2 op de Kobaltweg 50 en telt meer dan 100 medewerkers. 

De opdracht heeft het Industrial & Logistics team van JLL exclusief namens Van den Heerik B.V. volbracht.