Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Chateau d’Ax huurt ca 1.500 m² voor flagshipstore op Woonboulevard Utrecht

Flagshipstore toont wereldwijde meubelcollectie van Chateau d’Ax


Op zaterdag 10 januari opent Chateau d’Ax haar grootste winkel in Woonboulevard Utrecht (Europalaan 95b). Chateau d’Ax is een internationale woonwinkelketen in het hogere segment. Deze zesde woonwinkel van Chateau d’Ax in Nederland heeft een oppervlakte van ongeveer 1500 m² en fungeert als flagshipstore waarin de wereldwijde collectie wordt getoond.
 
De bestaande winkel is verbouwd tot een hoogwaardige showroom waarin onder andere gebruik is gemaakt van spiegelglas, glad gestuukte plafonds met geïntegreerde verlichting en een totaal nieuwe voorgevel met entree. De huurovereenkomst is ingegaan op 1 december 2008 voor een periode van vijf jaar, een huurprijs wordt niet bekendgemaakt.  De transactie is namens Chateau d’Ax door Jones Lang LaSalle Retail Parks tot stand gekomen.

Over Jones Lang LaSalle Retail Parks
Jones Lang LaSalle Retail Parks richt zich op woonboulevards in de periferie van grote en middelgrote steden, retailparken en grootschalige winkelunits in winkelcentra. Opdrachtgevers zijn onder meer beleggers, projectontwikkelaars en (internationale) retailers. De afdeling Retail Parks is verantwoordelijk voor aan- en verhuur en aan- en verkoop van grootschalig winkelvastgoed. Adviestrajecten op het gebied van winkelvastgoed worden in samenwerking met de afdeling Consultancy van Jones Lang LaSalle uitgevoerd.