Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Vesteda verkoopt 226 appartementen in Rijswijk en Heerlen


Jones Lang LaSalle heeft namens Vesteda twee woningcomplexen verkocht. Het betreft 160 appartementen in Rijswijk met bijbehorende parkeergarage en 66 appartementen in Heerlen.

In Rijswijk betreft het een onaangebroken appartementencomplex van 20 bouwlagen met overwegend grotere vrije sectorwoningen. Koper is een samenwerkingsverband tussen Solidiam en Andantino.

Holdinga Matthijssen Kraak en Rechstaete hebben Solidiam / Andantino tijdens het aankooptraject begeleid. Grontmij Vastgoedmanagement wordt verantwoordelijk voor het technische- en administratieve beheer.
In Heerlen betreft het een meerderheid in een VVE van een appartementencomplex. Koper is een samenwerkingsverband tussen verschillende particuliere beleggers uit de directe omgeving begeleid door Wynands Loyson Family Office.

 

Beide verkopen zijn het gevolg van de strategische doelstellingen van Vesteda om het bezit in het sociale huursegment af te bouwen, te concentreren op de Randstad-regio en om de vastgoedportefeuille te verjongen.

 

In beide transacties trad Jones Lang LaSalle op als commercieel adviseur en De Brauw Blackstone Westbroek als juridisch adviseur van verkoper.