Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Western Digital Netherlands B.V. sluit huurovereenkomst in Zuidtoren te Hoofddorp


​Western Digital Netherlands B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met Syntrus Achmea Real Estate & Finance namens Beleggingsconsortium Hoofddorp Fase III. De overeenkomst betreft de huur van circa 1.150 m² kantoorruimte en acht parkeerplaatsen in gebouw Zuidtoren aan de Taurusavenue 5 in Hoofddorp. Western Digital Netherlands B.V. huurt de tweede verdieping van het gebouw alsmede de mezzanine vloer.”

Kantoorgebouw Zuidtoren is in 2013 grootschalig gerenoveerd en er heeft een uitbreiding van de aanwezige voorzieningen plaatsgevonden. Vermaat catering is aangetrokken om het vernieuwde bedrijfsrestaurant en coffee corner te exploiteren.
 
Western Digital Netherlands B.V., onderdeel van Western Digital Corporation, is een Amerikaans bedrijf en de grootste fabrikant van harde schijven. Het bedrijf produceert high-performance hard disk drives (hdd) en solid disk drives (sdd) voor toepassing in desktop- en mobiele computers, in bedrijfscomputersystemen, embedded systemen en consumentenelektronica.
 
Jones Lang LaSalle adviseerde Western Digital Netherlands B.V. bij de huuronderhandelingen met eigenaar. Tétris Turnkey Solutions, een 100% dochteronderneming van Jones Lang LaSalle, zal het totale inrichtingsproces namens Western Digital Netherlands begeleiden.
CBRE trad in deze transactie op als adviseur van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. De verhuur van de Zuidtoren is in collegiale handen van DTZ Zadelhoff, CBRE en Jones Lang LaSalle. Op dit moment is alleen de 17e verdieping van het gebouw nog beschikbaar voor verhuur.