Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

PPG Industries huurt Atoomweg 514 in Utrecht


De Waal beheer O.G. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met PPG Industries voor het bedrijfsobject aan de Atoomweg 514 in Utrecht. De huur betreft circa 540 m2 showroomruimte in het bedrijfsobject, PPG Industries zal de ruimte zelf gaan verbouwen en inrichten. PPG Industries zal hier een verkooppunt van het merk Sigma Coatings vestigen.

De Waal beheer O.G. voert het totale asset management over diverse onroerend goed beleggingsfondsen. Activiteiten van de Waal omvatten traditioneel, commercieel, technisch en administratief beheer en het portfoliomanagement.

PPG Industries is een wereldwijde leverancier van verven, coatings, chemicaliën, optische producten, ‘specialty materials’, glas en glasvezel. Het bedrijf is in 1883 opgericht als de Pittsburgh Plate Glass Company maar veranderde in 1968 de naam naar PPG Industries aangezien het bedrijf internationaal opereerde en veel meer dan glas produceerde. De organisatie heeft meer dan 150 productielocaties en gelieerde vennootschappen en is actief in meer dan 60 landen. Bij deze transactie werd PPG Industries bijgestaan door Spring real estate.

Het Industrial & Logistics team van Jones Lang LaSalle adviseerde De Waal beheer O.G. bij het tot stand brengen van deze transactie.​