Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Verkoop en verhuur Prisma Bedrijvenpark in Bleiswijk


WDP Nederland NV, marktleider in de Benelux voor de ontwikkeling en verhuur van opslag- en distributiecentra, realiseert een distributiecentrum van 10.000 m² opslag en 1.000 m² kantoorruimte op Prisma bedrijvenpark in Bleiswijk.  Prisma Bedrijvenpark is een ontwikkeling van o.a. Maasstede Vastgoed Ontwikkeling. Voor de nieuwbouw heeft WDP een kavel verworven van 14.150 m² van Maasstede Vastgoed Ontwikkeling.  MRC Transmark, gespecialiseerd in afsluiters, wordt huurder van het nieuwe distributiecentrum, met een huurovereenkomst van 10 jaar.


MRC Transmark wil een leidende rol spelen in de wereld van afsluiters en vestigt op Prisma bedrijvenpark het nieuwe Europese Distributiecentrum.

 
Prisma bedrijvenpark is centraal in de randstad gelegen direct aan de A12 tussen Bleiswijk en Zoetermeer.  Gerenommeerde bedrijven als ALDI en Hoogvliet hebben al eerder voor Prisma Bedrijvenpark gekozen. Inmiddels is meer dan de helft van Prisma bedrijvenpark aan gebruikers uitgegeven.

  
Namens Maasstede heeft het Industrial & Logistics team van Jones Lang LaSalle de verhuur aan MRC Transmark B.V en verkoop aan WDP begeleid.


De verhuur van Prisma bedrijvenpark namens Maasstede is in handen van Jones lang LaSalle, Hopman & Schreuder en Ooms makelaars.