Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Gemalto selecteert Jones Lang LaSalle als wereldwijde vastgoedadviseur


​Amsterdam- 26 november 2013 - Jones Lang LaSalle (NYSE: JLL) maakt vandaag bekend dat Gemalto, wereldleider in digitale beveiliging met meer dan 10.000 medewerkers
in 43 landen, het bedrijf heeft geselecteerd als adviseur voor haar wereldwijde vastgoedportefeuille.

De samenwerking zal worden gemanaged vanuit Jones Lang LaSalle’s vestiging in Frankrijk.
Dit omvat zowel (strategisch) vastgoedadvies als het uitvoeren van de transacties voor de kantoren, onderzoekscentra en fabrieken van Gemalto wereldwijd.
Jones Lang LaSalle verzorgt hiervoor de aan- en verhuur, de begeleiding van de heronderhandelingen van bestaande huurcontracten en de verkoop en herontwikkeling van vastgoed.
Het beheer en administreren van de database met alle object gegevens en huurcontracten wordt uitgevoerd door Jones Lang LaSalle in Warschau, Polen.

Xavier CHANAY, Senior Vice President Purchasing van Gemalto, zegt over de samenwerking: "Om de groei van Gemalto te managen waren wij op zoek naar een vastgoedpartner
die ons internationaal en conform onze eigen hoge standaarden voor service, kon ondersteunen.
Onze ervaring met Jones Lang LaSalle gedurende de afgelopen vijf jaar heeft laten zien dat het bedrijf in staat is innovatieve oplossingen te bieden op een zeer uitgebreide geografische schaal.
Met dit nieuwe contract versterken we Gemalto wereldwijd voor al het vastgoed in eigendom."

Vincent Lottefier , Global Director en CEO Corporate Solutions EMEA van Jones Lang LaSalle: " De benoeming door Gemalto bevestigt de trend waarin Europese bedrijven
wereldwijde vastgoedadviseurs benoemen om hen te helpen hun commercieel vastgoed te managen.
We zijn blij met dit contract met Gemalto en kijken er naar uit de organisatie wereldwijd te ondersteunen op zowel strategisch als operationeel niveau."