Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

OOCL sluit nieuwe huurovereenkomst in WNA Building in Rotterdam

Langjarige huurovereenkomst afgesloten met eigenaar Chalet Group


Orient Overseas Container Line Netherlands Branch (OOCL) heeft een nieuwe, langjarige klantovereenkomst afgesloten met Chalet Group voor kantoorruimte in het WNA Building aan het Weena-Zuid 134 te Rotterdam. OOCL is al sinds 2005 gevestigd in het WNA Building en verhuist per 1 april 2014 binnen het gebouw naar de 6e verdieping waar zij circa 840 m² gaan huren. Jones Lang LaSalle begeleidde OOCL bij deze transactie. Chalet Group werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

WNA Building

WNA Building aan het Weena-Zuid 106-178 is een multifunctioneel complex van 36.000 m². Het WNA Building ligt direct naast de entree van de Lijnbaan, vlakbij het vernieuwde Rotterdam Centraal Station. Het gebouw wordt grondig gerenoveerd. Na installatie van WKO heeft het gebouw een A-label, de entrees ondergaan een metamorfose en de verdiepingen kunnen op een traditionele manier of met een “industriële look” worden opgeleverd. De grootste huurder, UPC, heeft per 1 november 2013 haar nieuwe kantoorruimte in gebruik genomen. Per einde van dit jaar zal tevens Regus Business Center haar deuren openen in WNA Building. Met de komst van Regus, zal WNA uitstekend kunnen inspelen op de flexibele ruimtebehoefte van haar klanten.

De verhuur van de resterende 4.898 m² kantoormeters in het WNA Building is door Chalet Group in handen gegeven van Jones Lang LaSalle in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff en CBRE.​