Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Bouwinvest verkoopt twee woningcomplexen in Montfoort en Meppel

Groeiende interesse van particuliere beleggers in Nederlandse woningmarkt


Recent heeft Bouwinvest namens Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund N.V. twee woningcomplexen verkocht. Het gaat om 23 woningen in Montfoort en 50 woningen in Meppel. Koper is Rentstone Investments B.V.

Michiel de Bruine, Hoofd Asset Management Woningen Bouwinvest: “De complexen die wij verkopen sluiten nauw aan bij de vraag uit de markt naar op termijn uit te ponden complexen. We zien een groeiende interesse in dergelijke complexen bij particuliere beleggers.”

Martijn Derks, beleggingsspecialist Woningen van Jones Lang LaSalle die de verkoop namens Bouwinvest begeleidde, sluit zich hierbij aan: “De positieve signalen op de particuliere woningmarkt van de afgelopen tijd voeden de interesse van beleggers voor uitpondbare complexen, met name met woningen in een gunstig prijssegment. Deze transactie is hier een goed voorbeeld van.”

 

 
Jones Lang LaSalle trad bij deze transactie op als commercieel adviseur van Bouwinvest. De juridisch adviseur van verkoper was De Brauw Blackstone Westbroek. De verkoop heeft plaatsgevonden via een gestructureerd verkoopproces. Een verkoopprijs wordt niet bekend gemaakt.