Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Getron verhuurt ca. 4.000 m² bedrijfsruimte in Spijkenisse


​Transportbedrijf Getron B.V. heeft haar volledige bedrijfsruimte van ca 4.000 m² aan de Hofweg 13 in Spijkenisse verhuurd. Getron sloot hiervoor huurovereenkomsten met NBK Warehousing voor circa 3.000 m² bedrijfsruimte en met Mistras Group B.V. voor ruim 600 m² bedrijfsruimte en circa 322 m² kantoorruimte. Het Industrial & Logistics team van Jones Lang LaSalle begeleidde beide transacties namens Getron B.V..

NBK Warehousing is gespecialiseerd in het laden, lossen en opslaan van zowel gevaarlijke als ongevaarlijke stoffen voor korte of langere perioden. NBK Warehousing biedt diverse mogelijkheden zoals douane opslag, chemicaliën opslag, public warehousing, contract warehousing en cross docking.

Mistras Group B.V. bied complete oplossingen voor Inspectie en niet destructieve metingen van opslagtanks en leidingen. Mistras is met deze dienstverlening uniek in de Benelux. De organisatie levert ook geavanceerde apparatuur voor de uitvoering van niet destructieve metingen en verzorgt specifieke trainingen.

Met deze twee transacties is de volledige bedrijfsruimte van Getron aan de Hofweg 13 verhuurd. Slechts een enkel kantoorunit is nog voor de verhuur beschikbaar.