Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Vastgoedonderzoek van Euromoney wijst Jones Lang LaSalle wereldwijd aan als beste adviseur in Agency/Letting

Jones Lang LaSalle nummer één binnen alle EMEA-regio’s in de categorie Agency/Letting


Het gerenommeerde internationale financiële tijdschrift Euromoney heeft in de negende editie van het jaarlijkse wereldwijde vastgoedonderzoekJones Lang LaSalle verkozen tot beste overall adviseur in de categorie Agency/Letting. Ook binnen alle EMEA-regio’s behaalde Jones Lang LaSalle de eerste plaats in de categorie Agency/Letting van de 2013 Euromoney Real Estate Awards. Hiertoe behoren de regio’s West-Europa, Scandinavië & Baltische staten, Midden- en Oost-Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Clive Horwood van Euromoney zegt over de erkenning voor Jones Lang LaSalle: “De winnaars van het Euromoney-onderzoek hebben dit jaar blijk gegeven van het vermogen te innoveren. Ze hebben de kracht om de sterke punten van hun organisatie optimaal te benutten. In het onderzoek erkennen de belangrijkste spelers op het gebied van vastgoedfinanciering, vastgoedontwikkeling en investmentmanagement samen met hun ‘peers’ in vastgoedadvisering, Jones Lang LaSalle als een marktleider”.

Vincent Querton, CEO Jones Lang LaSalle Benelux, zegt over de uitkomsten van het Euromoney-onderzoek: “Het is een enorme eer voor Jones Lang LaSalle om zowel wereldwijd als in EMEA te worden erkend als toonaangevend adviseur in vastgoed en verhuur. Dit succes is te danken aan de expertise en drive van onze mensen die leiden tot een uitstekende dienstverlening aan onze cliënten.”

Jones Lang LaSalle ontving 57 topnoteringen, waarvan er 36 zijn toegekend in de EMEA-regio.