Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Promoties bij Jones Lang LaSalle

Paul Verheggen benoemd tot Regional Director, Pim Macke en Eelco Hoet benoemd tot National Director


Amsterdam, 12 augustus 2013 – Internationaal vastgoedadviseur Jones Lang LaSalle heeft Paul Verheggen, verantwoordelijk voor Valuation Advisory, benoemd tot Regional Director. Verheggen heeft de afgelopen jaren een leidende rol gehad in de ontwikkeling van Valuation Advisory binnen en buiten Jones Lang LaSalle. Voor opdrachtgevers in Nederland en in Europa heeft hij  uitzonderlijke prestaties geleverd en hij heeft in belangrijke mate bijgedragen aan de sterke positie van Jones Lang LaSalle op de taxatiemarkt. Het Valuation Advisory team realiseert jaar op jaar een solide en rendabele business op het gebied van vastgoedwaardering.

Pim Macke (39), verantwoordelijk voor Strategic Advisory, en Eelco Hoet (38), verantwoordelijk voor Tenant Representation, zijn beiden benoemd tot National Director. Hun promotie is een erkenning voor de voortrekkersrol die zij innemen in de verdere groei en ontwikkeling van Jones Lang LaSalle’s business op de vastgoed(gebruikers)markt.

Naast deze benoemingen zijn onderstaande vastgoedadviseurs benoemd tot Associate Director:
• Patricia Blok (33), Property Management;
• Ron van den Dolder (34), Valuation Advisory
• Kjell van den Heuvel (30), Valuation Advisory
• Ewout Holst (34), Corporate Solutions
• Thijs van de Meulengraaf (29), Industrial Agency
Ook voor deze jonge vastgoedtalenten is dit een erkenning van hun stelselmatige en solide bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie en van de toegevoegde waarde die zij leveren aan onze klanten.

Vincent Querton, CEO Benelux en International Director, zegt over de benoemingen: “De collega’s die zijn gepromoveerd hebben over langere tijd een uitzonderlijke inzet laten zien op het gebied van samenwerking binnen en buiten onze organisatie en in het toevoegen van waarde aan de business van onze opdrachtgevers. Ze hebben allen in hun eigen specifieke werk- en vakgebied belangrijke resultaten geboekt en succesvol projecten afgerond. Ik kijk er naar uit om met hen waarde te kunnen blijven toevoegen voor onze klanten en samen verder te bouwen aan het succes van Jones Lang LaSalle.”