Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

South Stream Transport B.V. sluit huurovereenkomst met Union Investment Real Estate GmbH voor ruim 4.000 m² in gebouw UN Studio in Amsterdam


Amsterdam, 25 juni 2013South Stream Transport B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van ca. 4.221 m² kantoorruimte in gebouw UN Studio aan de Parnassusweg 807-813b in Amsterdam. Het betreft de huur van de derde tot en met de zesde verdieping. De huurovereenkomst is gesloten met eigenaar Union Investment Real Estate GmbH. Union Investment Real Estate GmbH kocht het gebouw in 2007 aan voor zijn vastgoedfondsen Fonds UniImmo: Europa.

Jones Lang LaSalle trad op namens verhuurder Union Investment Real Estate GmbH, DTZ Zadelhoff trad op namens huurder South Stream Transport B.V.

Over South Stream Transport B.V.
South Stream Transport is verantwoordelijk voor de infrastructuur van het transport van duurzame energie naar Midden en Zuidoost Europa via de Zwarte Zee. Ook begeleidt de organisatie de Europese Unie in het realiseren van haar duurzaamheidsdoelstellingen.

 

De South Stream-pijpleiding door de Zwarte Zee is de offshore component van de South Stream Gas Pipeline-systeem, een van de grootste energie-infrastructuurprojecten in de wereld. Het wil de EU voorzien van een veilige, betrouwbare en duurzame energievoorziening tegen een concurrerende prijs.
South Stream Transport is een internationale joint venture opgericht voor de planning, de bouw en de latere werking van de offshore gaspijpleiding door de Zwarte Zee.