Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

ISS Nederland BV huurt 1.624 m² aan de Sydneystraat 3 te Rotterdam


ISS Nederland BV heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van 1.624 m² kantoor- en bedrijfsruimte aan de Sydneystraat 3 in Rotterdam. Deze locatie bestaat uit 1.238 m² kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen en ca. 386 m² bedrijfsruimte. Deze voor ISS Nederland nieuwe locatie vervangt de huidige locatie in Capelle aan den IJssel. Het Industrial & Logistiek team van Jones Lang LaSalle adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger.

ISS levert diensten op het gebied van cleaning services, catering services, support services, property services, security services en facility management. ISS heeft meer dan 520.000 medewerkers in dienst verdeeld over meer dan 50 landen in Europa, Azië, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Australië. ISS levert haar diensten aan duizenden klanten in zowel de publieke als de private sector. Het hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in de Meern.
Het naastgelegen object, Sydneystraat 5, bestaat uit 507 m² bedrijfsruimte en ca. 1.136 m² kantoorruimte blijft voor verhuur beschikbaar bij Jones Lang LaSalle.