Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Den Haag

FGH Bank verkoopt ca. 5.630 m² kantoorruimte op bedrijventerrein Nieuw Laakhaven in Den Haag


FGH Bank N.V. heeft ca. 5.630 m² kantoorruimte verkocht aan een particuliere belegger, JOVI BV. Het kantoorgebouw is gelegen aan de Calandstraat 12 te Den Haag. De FGH Bank werd tijdens het verkooptraject geadviseerd door Jones Lang LaSalle. Jacobus Recourt Makelaars trad op namens de koper. Geurts en Partners uit Wassenaar heeft de notariële begeleiding verzorgd.

JOVI BV is een beheermaatschappij voor woningen, winkels en kantoren. In de huidige dynamische vastgoedwereld profileert JOVI BV zich als een stabiel vastgoedbedrijf. De portefeuille beslaat uit woningen c.q. appartementen, kantoor- en winkelpanden, die vooral zijn gelegen in de ring: Amsterdam - Amersfoort - Utrecht - Rotterdam - Den Haag (de 'Randstad-plus' ).
 
Met name de laatste jaren heeft JOVI BV zich gespecialiseerd in (deels) lege kantoorgebouwen met een latent positief toekomstperspectief, waar zij op een actieve wijze weer leven in tracht te brengen. Een actieve verhuur middels huurcondities, waarbij concurrerende huurprijzen en flexibele huurtermijnen centraal staan, en een zorgvuldig renovatiebeleid – zowel van de gebouwgebonden installaties als een cosmetische upgrading – vormen de meest essentiële onderdelen van het hiervoor door JOVI BV gehanteerde instrumentarium. Ook in de huidige markt blijkt een dergelijke strategie succesvol.