Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

NSG Group kiest wereldwijd voor Jones Lang LaSalle als nieuwe leverancier voor facility management


Nippon Sheet Glass Group (NSG), een van ’s werelds grootste producenten van glas en beglazingssystemen, heeft een vijfjarig contract voor facility management gesloten met Jones Lang LaSalle. Het contract omvat het beheer van het internationale vastgoedportfolio van het bedrijf in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. Het contract wordt stapsgewijs uitgerold: eerst in Europa, vervolgens in Noord- en Zuid-Amerika en als laatste in de regio Asia Pacific.

Tom Rae, Chief Procurement Officer bij NSG: “We zijn onder de indruk van de omvang van het wereldwijde netwerk van Jones Lang LaSalle, hun heldere deskundigheid en hun klantgerichte benadering op het gebied van facility management. De bereidheid van Jones Lang LaSalle om zich te voegen naar ons bedrijfsmodel en onze bijzondere behoeften was voor ons een belangrijke factor om met ze in zee te gaan. We kijken er naar uit om met hen samen te werken om zo meetbare resultaten te leveren aan onze business units.”

Magnus Akerberg, Managing Director Integrated Facility Management EMEA bij Jones Lang LaSalle: “Deze overeenkomst toont vertrouwen in de groeiende toppositie die Jones Lang LaSalle bekleedt in de wereld van facility management. Het onderstreept met name de voortdurende uitbreiding van onze facility management-activiteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Het biedt de mogelijkheid gedegen oplossingen te ontwikkelen voor bedrijven zoals NSG die op zoek zijn naar productiviteit en verandering.”