Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Jones Lang LaSalle verkoopt Ibis Den Haag voor 15,5 miljoen euro


Amsterdam, 4 maart 2013 -  Namens Aprirose Real Estate Investment kondigt de Hotels & Hospitality Group van Jones Lang LaSalle de verkoop aan van hotel Ibis Den Haag City Centre aan Internos Hotel Real Estate Fund. Het 197 kamers tellende hotel, dat met garantie van Accor SA wordt verhuurd aan Nhere B.V. uit Badhoevedorp, was geïndexeerd tot 75% van de Nederlandse consumentenprijsindex en het lopende contract van 12 jaar was nog niet verstreken.

De verkoop van het hotel, ter waarde van 15,5 miljoen euro, betekent een bruto aanvangsrendement van circa 7,36%.

Accor is met ruim 3.500 hotels en 450.000 kamers vertegenwoordigd in 92 landen en marktleider in Europa. Voor maart 2013 kreeg Accor van zowel Fitch Ratings als van Standard & Poor’s de kwalificatie ‘BBB - outlook stable rating’.

Adam Wilson, Vice President van de Hotels & Hospitality Group van Jones Lang LaSalle: “De verkoop van het beleggingsobject na acht jaar past binnen het bedrijfsplan van Aprirose en is kenmerkend voor de dynamische interesse van institutionele beleggers in centraal gelegen hotels die worden verhuurd aan sterke partijen, zoals Accor SA.”