Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Rotterdam

Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond huurt 1.600 m² kantoorruimte in Hoogvliet


Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) heeft recentelijk een huurovereenkomst getekend voor de huur van ca. 1.600 m² kantoorruimte en 16 parkeerplaatsen aan de Langs de Baan 110 te Hoogvliet. De gehuurde ruimte betreft de oppervlakte van de 2e en 3e verdieping van het in totaal 6 verdiepingen tellende gebouw. Het kantoorgebouw heeft een uitstekende bereikbaarheid per zowel openbaar vervoer als eigen vervoer, mede door de directe ligging aan het bus- en metrostation Hoogvliet. De overeenkomst is gesloten voor een periode van 7 jaar en is per 1 mei 2009 ingegaan.
Jones Lang LaSalle trad bij deze transactie op namens de huurder, Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Verhuurder van het gebouw betreft Van Herk Groep.
 
De organisatie waarin de hulpverleningsdiensten in de regio Rotterdam-Rijnmond samenwerken heet ‘Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond’ en wordt gevormd door de Regionale Brandweer, de Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen (GHOR), de Ambulancezorg Rotterdam-Rijn-mond / VRR (AZRR / VRR) en de Gemeenschappelijke Meldkamer van politie, brandweer en ambulance. Daarnaast wordt nauw samengewerkt met gemeenten in de regio, Politie Rotterdam-Rijnmond, Havenbedrijf Rotterdam N.V., Milieudienst DCMR, Openbaar Ministerie en Waterschappen.