Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

10.300 m² kantoorruimte verhuurd aan Admiraal Helfrichlaan 1 te Utrecht


Amsterdam, 18 februari 2013 - Jones Lang LaSalle heeft in samenwerking met MVGM Bedrijfshuisvesting BV Generali Real Estate Investments BV begeleid bij de verhuur van ca. 10.300 m² kantoorruimte en bijhorende parkeerplaatsen in het gebouw gelegen aan de Admiraal Helfrichlaan 1 te Utrecht.

Het kantoorpand aan de Admiraal Helfrichlaan 1 bestaat uit een toren van 35 meter en heeft 10 verdiepingen. Het gebouw is onlangs ingrijpend verbouwd in samenwerking met huurders.

De vastgoedorganisatie van Generali, een onderdeel van een van de grootste verzekeringsconcerns ter wereld: de Generali Group, houdt zich bezig met beheer en ontwikkeling van onroerend goed. De huidige portefeuille is opgebouwd uit winkels, woningen, kantoren en combinaties daarvan en vormt een afspiegeling van hun visie.

Namens verhuurder zorgde Jones Lang LaSalle voor: het voeren van de onderhandelingen met de zittend huurders, de marketing van het object om nieuwe huurder(s) te vinden, het voeren van onderhandelingen en het opstellen van huurovereenkomst(en), het afwikkelen van de huurovereenkomst(en) en het leveren van advies aan opdrachtgever daarover.

Deze opdracht heeft Jones Lang LaSalle in collegiale samenwerking met MVGM Bedrijfshuisvesting BV volbracht.