Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Den Haag

Sakura Finetek Europe B.V. huurt ca. 1.945 m² bedrijfsruimte in Alphen a/d Rijn


Sakura Finetek Europe B.V. heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor de huur van ca. 1.945 m² bedrijfsruimte en 40 parkeerplaatsen aan de Flemingweg ong. te Alphen a/d Rijn. De gehuurde ruimte is verdeeld over een showroom, trainingsruimte, kantoorruimte en een werkplaats. Het object betreft een nieuwe ontwikkeling op het bedrijventerrein Molenwetering, waarvan de architectuur overeenkomt met naastgelegen bedrijfsgebouwen. De overeenkomst is gesloten voor een periode van 10 jaar en de oplevering van het complex zal plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2010.
Sakura Finetek Europe B.V. werd bij deze transactie geadviseerd door Jones Lang LaSalle. Ontwikkelaar van het gebouw aan de Flemingweg is de Alpha Trade Combinatie, een combinatie van Du Prie Bouw & Ontwikkeling B.V en Boele en Van Eesteren B.V.
 
Sakura Finetek Europe B.V. is een fabrikant van extreem betrouwbare, kwalitatief hoge producten voor medische doeleinden op het gebied van Histo-Pathologische apparatuur. Sakura heeft buiten Europe vestigingen in Japan en USA. Enkele producten van Sakura zijn macroscopie & snijden, identificatie, kleuren, afdekken en bewerken van weefsel.