Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Jones Lang LaSalle breidt Project & Development Services-team uit

Edwin Herpst keert terug naar Jones Lang LaSalle


Amsterdam, 22 januari 2013Edwin Herpst (41) is in januari gestart als Senior Projectmanager in het Project & Development Services-team (P&DS) van Jones Lang LaSalle. In deze functie adviseert Herpst gebruikers van privaat en publiek vastgoed over alle bouw- en installatietechnische aspecten van het vastgoed. Daarnaast geeft hij leiding aan projectteams met in- en externe professionals die verantwoordelijk zijn voor de nieuwbouw of verbouwing en inrichting van vastgoed in opdracht van de gebruikers.

Herpst heeft meer dan 15 jaar ervaring in commercieel vastgoed en werkte in de jaren negentig ook al voor Jones Lang LaSalle, hij was toen technisch manager Property Management waar hij veel kennis en ervaring opdeed met de gebruikerskant van commercieel vastgoed. Na Jones Lang LaSalle werkte hij ongeveer vijf jaar als adviseur bij Ingenieursbureau Oranjewoud waar hij werkte aan grootschalige bouw- en vastgoedprojecten waaronder de ontwikkeling van vijf verzorgingshuizen in het Westland. Meest recent was Herpst verantwoordelijk voor grote en kleine(re) technische projecten voor institutionele en private beleggers en voor woningcorporaties bij Q-ESTATE waarvan hij medeaandeelhouder is.

Met de komst van Herpst telt het Project & Development Services-team van Jones Lang LaSalle zes medewerkers die verhuurders en huurders van commercieel vastgoed begeleiden bij de (her)inrichting van hun vastgoed.