Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Syntrus Achmea Real Estate and Finance verhuurt namens Beleggingsconsortium Hoofddorp ca. 1.700 m² kantoorruimte in vernieuwd South Point International.


Syntrus Achmea Real Estate and Finance heeft namens Beleggingsconsortium Hoofddorp ca. 1.700 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen verhuurd op de vijfde en zesde verdieping van het kantoorgebouw ‘South Point International’ aan de Scorpius 58-86 in Hoofddorp. 

Kantoorgebouw ‘South Point International’ bestaat in totaal uit zes gebouwen, A t/m F, nabij Luchthaven Schiphol in Amsterdam. Het businessgebied rondom het gebouw is de spil in ambitieuze gemeentelijke ontwikkelingen op Beukenhorst Zuid. South Point International heeft een uitstekende bereikbaarheid vanwege de ligging langs Rijksweg A4 en de goede aansluiting met verschillende vormen van openbaar vervoer. Het terrein van het gebouw is onlangs geüpgraded en het gebouw is voorzien van de modernste voorzieningen.

Jones Lang LaSalle adviseerde Syntrus Achmea Real Estate and Finance. De huurder is geadviseerd door CBRE. Jones Lang LaSalle heeft het gebouw in de verhuur in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff en CBRE. ​