Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Utrecht

IVG / HANSAINVEST verhuurt kantoorgebouw van 1.906 m² aan Caesar in Utrecht


Utrecht, 22 oktober 2012 - IVG Institutional Funds GmbH, SVI Fonds, vertegenwoordigd door Hanseatische Investment GmbH (HANSAINVEST) heeft in samenwerking met vertrekkend huurder IPMMC Consult een huurovereenkomst van tien jaar gesloten met Caesar Via Nova B.V. voor de huur van ca. 1.906 m² kantoorruimte (gehele gebouw) aan de Janssoniuslaan 80 te Utrecht (Papendorp).

Jones Lang LaSalle en DTZ Zadelhoff hebben samen de verhuurder begeleid. Caesar Via Nova B.V. is tijdens het aanhuurproces begeleid door eveneens Supella Property DPS B.V. Het merendeel van het beheer zal door Caesar zelf, als onderdeel van het totale kantoorconcept, worden gecontinueerd. K&O Property Management BV zal het vastgoedmanagement namens verhuurder continueren.

IPMMC is een integrale dienstverlener op het gebied van consultancy, projectmanagement, huisvestingsadvies en concepten.  De ontwikkelactiviteiten van IPMMC zijn gefuseerd met AM Real Estate Development en is recent verhuisd naar een groter en zelfstandig kantoorgebouw op Papendorp.

Caesar Via Nova B.V. is onderdeel van De Caesar Groep. De Caesar Groep is een Nederlandse ICT-dienstverlener, vanaf 1993 actief. Met innovatieve formules wil Caesar een blijvende impact hebben op andere organisaties. Caesar zal haar activiteiten centraliseren in een vernieuwend kantoorconcept, waarbij zij geadviseerd en begeleid worden door Supella Property (Development Projects & Services) B.V..