Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Opbrengst veiling zes benzinestations: ruim € 25 miljoen


Amsterdam, 12 september 2012 - Op 12 september jl. veilde het Rijksvastgoed- en ontwikkelingsbedrijf (RVOB) voor de tiende keer de huurrechten van benzinestations langs rijkswegen. De in totaal zes geveilde benzinestations brachten uiteindelijk € 25.168.000,- op. Jones Lang LaSalle heeft in opdracht van het RVOB de veiling begeleid. Marijn Snijders directeur Capital Value was veilingmeester en Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn trad op als notaris.

 
De veiling vond plaats in het Crowne Plaza hotel in Den Haag. Biedingen werden gedurende de dag bijgehouden via de website van de RVOB. De hoogste biedingen zijn aan het einde van de dag bekendgemaakt. De veiling betrof de volgende locaties: Peelerveld (A28), De Poort (A15), Rijskade (A20), Paardeweide (A32), Kalix Berna (A27) en De Abt (A6).
 
Over RVOB
Het Rijksvastgoed- en ontwikkelingsbedrijf (RVOB) beheert, (her)ontwikkelt, koopt en verkoopt rijksgronden en -gebouwen. Het RVOB is tevens het ontwikkelingsbedrijf dat namens de ministeries werkt aan de totstandkoming van complexe gebiedsontwikkelingsprojecten waarin het Rijk een belangrijke rol heeft. Het RVOB is ontstaan uit een fusie tussen Domeinen Onroerende Zaken (ministerie van Financiën) en het Gemeenschappelijk Ontwikkelingsbedrijf (GOB, ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer).