Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Rotterdam

Scania Real Estate The Netherlands B.V. verkoopt locatie in Rotterdam


Rotterdam, 3 september 2012 – Scania Real Estate The Netherlands B.V. heeft haar locatie aan de Melbournestraat 80 in Rotterdam verkocht aan J. de Gier en Zoon. De locatie omvat ca. 832 m² bedrijfsruimte, ca. 276 m² kantoorruimte en een buitenterrein op een kavel van ca. 5.145 m².

J. de Gier en Zoon is onderdeel van De Gier Rotterdam BV. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verhuur van mobiele hijskranen, zwaar en speciaal transport, (interne) verhuizingen en plaatsing van industriële objecten en machines.
 
De aankoop aan de Melbournestraat is een uitbreiding voor De Gier Rotterdam BV die al een bedrijfslocatie heeft aan de Vlaardingweg in Rotterdam. De locatie Melbournestraat 80 is al een paar maanden in gebruik door De Gier Rotterdam BV.
 
Jones Lang LaSalle heeft de transactie namens de verkoper Scania Real Estate The Netherlands B.V. begeleid. Jones Lang LaSalle adviseert Scania Real Estate The Netherlands B.V. bij de herstructurering van haar Nederlandse dealernetwerk, ten behoeve van de optimalisatie van haar dienstverlening.