Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Rotterdam

Wave International BV verplaatst hoofdkantoor naar kantoorgebouw “De Leuve” in Rotterdam


Rotterdam, 23 augustus 2012 – Wave International BV, momenteel gevestigd aan de Wormerhoek in Capelle a/d IJssel, opent binnenkort de deuren van haar nieuwe hoofdkantoor in gebouw De Leuve aan de Schiedamsedijk 37-51 in Rotterdam. Met eigenaar A.B. van Pelt Projektontwikkeling b.v. is hiervoor een 10 jarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 742 m² kantoorruimte.
In korte tijd is dit de 3e nieuwe huurder in kantoorgebouw “De Leuve”.

Dit jaar is al voor 1.910 m² aan langjarige huurovereenkomsten afgesloten, voor de verhuur is er nu nog beperkte kantoorruimte beschikbaar.
Wave International BV is de overkoepelende holding van de drie grootste Nederlandse kappersformules Cosmo Hairstyling, Team Kapsalon en Hairmaxx. Deze formules tellen gezamenlijk meer dan 180 salons verspreid over heel Nederland. De franchiseformules worden gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor waar tevens de ondersteunende afdelingen zoals opleidingen, regiomanagement, marketing & communicatie, personeelszaken en het secretariaat zijn gehuisvest.

Jones Lang LaSalle en de Mik Bedrijfshuisvesting behartigden de belangen namens de verhuurder A.B. van Pelt Projektontwikkeling b.v. D&B Retail Vastgoedadviseurs B.V. trad op namens huurder Wave International B.V.