Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

IVG Institutional Funds GmbH verhuurt ca 1.050 m² kantoorruimte in Naarden aan Genesys Telecommunications Laboratories


 

Genesys Telecommunications Laboratories, huurt ca. 1.050 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen in kantoorgebouw Gooimeer 6 te Naarden. Hier zal Genesys Telecommunications Laboratories B.V. de eerste verdieping in gebruik gaan nemen. De huurovereenkomst is afgesloten voor een periode van 5 jaar tegen marktconforme voorwaarden. Genesys is momenteel gevestigd in Hilversum.
 
Genesys is een wereldwijde leverancier van software en services voor klantenservices en klantcontact centers. Van oplossingen voor het gebruik van social media, internet en mobiel als klantcontact kanalen tot workforce optimalisatie en Business Process Management. Centraal in de missie van Genesys staat de gedachte dat de klant zo goed mogelijk geholpen moet worden. Vandaag de dag is het voor een klant uiterst belangrijk om een effectieve klantenservice en een positieve klantervaring te ervaren. Genesys beschikt over de intelligente oplossingen waarmee u uw klanten elke keer weer deze ervaring kan geven.
 
Genesys zal Gooimeer 6 als Europees hoofdkantoor in gebruik gaan nemen. De eerste verdieping zal worden ingericht als een plek waar klanten, partners en Genesys medewerkers van over de hele wereld welkom zijn. Zo zal er ook een Experience Room worden ingericht waarin Genesys klanten kunnen ervaren hoe de Genesys oplossingen in de praktijk werken. Daarnaast zal Gooimeer 6 ook gebruikt worden voor het geven van opleidingen en kennis sessies.
 
Kantoorgebouw Gooimeer 6 is gelegen op een prominente zichtlocatie in een parkachtige omgeving langs de Rijksweg A1 (Amsterdam-Amersfoort). Door de grote hoeveelheid beglazing in de gangzones van het gebouw is er veel daglicht wat het gebouw een lichte, transparante en vriendelijke atmosfeer geeft. Voor de verhuur is thans nog ca. 1.000 m²  beschikbaar.
 
Jones Lang LaSalle adviseerde de verhuurder IVG Institutional Funds GmbH. De huurder, Genesys Telecommunications Laboratories, werd geadviseerd door CBRE. Jones Lang LaSalle heeft het gebouw in verhuur in collegiale samenwerking met Castanea Bedrijfsmakelaars B.V., DTZ Zadelhoff en Appelhoven Vastgoedadviseurs B.V. In deze samenstelling en samenwerking heeft het makelaarsteam het eerste halfjaar al ruim 3.500 m² in dit gebied verhuurd voor IVG. Complete the above section with your details.