Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Logica kiest Jones Lang LaSalle als exclusief wereldwijd vastgoedadviseur


Jones Lang LaSalle is verkozen tot exclusieve vastgoedadviseur voor het internationale portfolio van Logica. Logica is toonaangevend dienstverlener op het gebied van business consultancy en technologie. Jones Lang LaSalle zorgt wereldwijd voor account management, transacties, werkplek innovatie, strategisch- en databasebeheer en ondersteunt bij de voortdurende uitbreiding van het bedrijf.
Mark Tamburro, VP Procurement & Real Estate bij Logica: “We zijn onder de indruk van de omvang van het wereldwijde netwerk van Jones Lang LaSalle en van hun klantgerichte vastgoedbenadering. Ze investeren duidelijk in hun mensen en dat uit zich in een zeer getalenteerd, toegewijd en plezierig team. We kijken dan ook uit naar de samenwerking, zodat we onze belanghebbenden meetbare resultaten kunnen bieden.”
Vincent Lottefier, CEO Corporate Solutions EMEA bij Jones Lang LaSalle: “Dit is een waardevolle relatie voor ons bedrijf. Hiermee laten we zien dat we in staat zijn overal ter wereld innovatieve oplossingen te bieden. Het onderstreept bovendien het belang van de voortdurende uitbreiding van onze Corporate Solutions-activiteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. We bieden bedrijven die op zoek zijn naar productiviteit en verandering mogelijkheden voor de ontwikkeling van gedegen oplossingen.”
Marjolein Westendorp, Director Corporate Solutions Nederland bij Jones Lang LaSalle: “Het is voor ons een eer om de langlopende lokale samenwerking met Logica uit te bouwen tot een wereldwijde outsourcing-relatie. Onze nieuwe partnerovereenkomst maakt van Logica en Jones Lang LaSalle ‘één team’ dat zich toelegt op het genereren van slimme werkomgevingen en krachtige productiviteit voor het portfolio. Dankzij inzet van bewezen vastgoedprocessen en een niet-aflatende aandacht voor kostenbeheersing en door voortdurende verbetering.”
Dit succes volgt voor Jones Lang LaSalle op een aantal recente Europese en wereldwijde aanstellingen door zakelijke klanten, onder wie Volvo, P&G en GlaxoSmithKline.
Als marktleider in vastgoedoutsourcing helpt de afdeling Corporate Solutions van Jones Lang LaSalle bedrijven bij het verbeteren van hun productiviteit, beheersing van de kosten en optimalisering van de prestaties van hun landelijke, regionale of wereldwijde portfolio’s. Dit doet Jones Lang LaSalle door samen te werken op het gebied van outsourcing, wat het mogelijk maakt een hele reeks huurdersdiensten te beheren en uit te voeren.