Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

App van Jones Lang LaSalle biedt direct toegang tot onderzoek en nieuws op het gebied van commercieel vastgoed

Nederlandse app voor iPhone maakt onderzoeken, nieuws, contactgegevens, blogs en social mediakanalen altijd en overal beschikbaar.


Jones Lang LaSalle introduceert een Nederlandstalige iPhone app die direct toegang biedt tot recente lokale en internationale onderzoeken en nieuws van het bedrijf. Gebruikers kunnen zelf aangeven voor welke regio’s ze belangstellingen hebben en krijgen zo de informatie op maat aangeboden. Ook biedt de app de mogelijkheid rechtstreeks contact op te nemen met medewerkers van Jones Lang LaSalle in Nederland. Via Twitter, YouTube en de ‘Green Blog’ geven deskundigen van het bedrijf uitleg over ontwikkelingen op het gebied van vastgoed. De Nederlandse vastgoedapp van Jones Lang LaSalle is te downloaden in de AppStore.
 
Linda van den Noord, Corporate Communication & PR: "Iedereen die zich op de hoogte wil stellen van recent onderzoek op het gebied van commercieel vastgoed of op zoek is naar een deskundige op dit gebied, beschikt binnen een paar seconden over de gewenste informatie. Via iPhone is deze informatie nu overal en altijd toegankelijk. Er bestaan al meer apps gericht op commercieel vastgoed, maar in Nederland is er geen partij die zo uitgebreid inzicht geeft in Nederlandse en internationale marktonderzoeken. Bovendien zullen we de app de komende maanden verder uitbreiden en gaan we ook direct toegang bieden tot LinkedIn en Facebook.”
 
De app biedt via de internationale ‘Green Blog’ van Jones Lang LaSalle specifieke informatie over trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Vrijwel wekelijks verschijnen hier Engelstalige blogs waarin in- en externe deskundigen hun visie geven op de ontwikkelingen op dit terrein. Zo besteden verschillende experts in hun blog uitvoerig aandacht aan Rio+20, de conferentie over duurzame ontwikkeling die van 20 tot en met 22 juni plaatsvond in Rio de Janeiro.
 
Het YouTube-kanaal van Jones Lang LaSalle is via de app direct toegankelijk. In de video’s geven onderzoekers en deskundigen van Jones Lang LaSalle hun visie op de ontwikkelingen binnen de vastgoedmarkt. Nederlandse vestigingslocaties en medewerkers zijn met behulp van de app direct te vinden en rechtstreeks te benaderen via e-mail of telefoon. Ook is er een directe link naar het Nederlandse Twitter-account @JLLNieuwsNL.
 
Van den Noord: "Met deze app zetten we een volgende stap in onze missie om toonaangevend te zijn en te blijven als het gaat om het delen van kennis over trends in commercieel vastgoed. In de afgelopen jaren hebben we onze communicatiekanalen stap voor stap uitgebreid zowel via internet als via social media zoals LinkedIn en Twitter en internationaal ook via Facebook en YouTube. De app is een logisch vervolg, zo zorgen we er voor dat informatie altijd en overal toegankelijk is.”
 
De uitgebreide vastgoedapp van Jones Lang LaSalle is hier te dowloaden.