Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Olaf Vogelaar gaat Jones Lang LaSalle Utrecht leiden


 

Olaf Vogelaar neemt per 1 juli 2012 de leiding over van het Utrechtse kantoor van Jones Lang LaSalle.  Hij volgt hiermee Jaap van Geloven op die per 1 juli 2012 de organisatie verlaat.
Olaf Vogelaar (32) trad in 2005 in dienst bij Troostwijk Makelaars en is sinds 2007, met de acquisitie van Troostwijk, als senior vastgoedadviseur in dienst bij Jones Lang LaSalle in Utrecht. Vogelaar heeft met name kennis en ervaring op het gebied van vastgoedverhuur en Tenant Representation. Hij beschikt over uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt in Utrecht en omliggende regio. Zijn sterke, lokale relatienetwerk gecombineerd met gedegen advieservaring bij complexe vastgoedvraagstukken, maakt Olaf Vogelaar tot de geschikte persoon om Jones Lang LaSalle Utrecht de komende jaren te gaan leiden. Vogelaar wordt in zijn rol ondersteund door een multidisciplinair lokaal team dat bestaat uit specialisten op het gebied van managementadvies, research, vastgoedbeleggingen, de kantoren-, logistieke en retailmarkt en specialisten op het gebied van herontwikkeling van vastgoed.

 

Jaap van Geloven (35) heeft besloten na zes jaar de organisatie te verlaten en zich te gaan vestigen als zelfstandig ondernemer. Van Geloven verlaat het bedrijf op eigen verzoek.

Olaf Vogelaar
Olaf Vogelaar startte na zijn opleiding Management, Economie en Recht aan de Hogeschool Inholland in Haarlem bij Troostwijk Makelaars in Utrecht. Sinds de overname van Troostwijk werkt Vogelaar als senior vastgoedadviseur bij de Utrechtse vestiging van Jones Lang LaSalle. Vogelaar maakt al enige jaren deel uit van het FLIGHT-team van Jones Lang LaSalle. De FLIGHT is het management development programma voor high potentials van Jones Lang LaSalle.

 

- einde bericht –