Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

HEUSSEN huurt circa 1.074 m² in Oval Tower in Amsterdam Zuidoost


 

Heussen, advocaten en notarissen, huurt circa 1.074 m² kantoorruimte op de tiende verdieping van Oval Tower in het ArenA Boulevardgebied, De Entreé 99 – 197 te Amsterdam Zuidoost van Deka Immobilien Investment GmbH.
Jones Lang LaSalle B.V. trad samen met Horizon Investment Management op namens  Deka Immobilien Investment GmbH. De verhuur  van de beschikbare ruimte in Oval Tower is in handen van Jones Lang LaSalle in collegiale samenwerking met Savills B.V. Spring Real Estate B.V. trad op namens de huurder HEUSSEN.

Over HEUSSEN
HEUSSEN is een internationaal opererend, onafhankelijk advocaten- en notarissenkantoor, gespecialiseerd in ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Het cliëntenbestand omvat grote en middelgrote  Nederlandse en buitenlandse bedrijven. Het kantoor werkt nauw samen met HEUSSEN Rechtsanwaltsgesellschaft mbH, één van de grootste onafhankelijke Duitse advocatenkantoren, met vestigingen in Berlijn, Frankfurt, München, Stuttgart, Brussel en New York en met HEUSSEN ITALIA met vestigingen in Rome, Milaan en Conegliano.
Oval Tower, een belegging van Deka Immobilien Investment GmbH, is thans onderworpen aan een grootschalig renovatie welke in juli 2012 voltooid zal zijn. Het resultaat van de renovatie is dat Oval Tower het eerste kantoorgebouw in Nederland is dat volgens het Core & Shell-concept van de Amerikaanse Green Building Council volledig wordt getransformeerd in een “Green Building” met een LEED GOLD certificering.