Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Jones Lang LaSalle van start met 2e editie Winning Workplace Award

PROVADA, dinsdag 5 juni, 13.30 uur in Hal 10, standnummer 5


Graag nodig ik je uit aanwezig te zijn bij de officiële start van de tweede editie van Jones Lang LaSalle’s Winning Workplace Award 2013 op de PROVADA.
Na de officiële start op dinsdag 5 juni om 13.30 uur (Hal 10, standnummer 5) kunnen organisaties zich aanmelden voor deelname aan deze tweede editie van de Winning Workplace Award. Een prijs die we eens in de twee jaar uitreiken aan kantoorgebruikers die vooruitstrevend en innovatief zijn op het gebied van nieuwe huisvestingstrends.
Samen met de winnaar van 2011, Vodafone, openen we op onze stand de inschrijving op de website van de Winning Workplace (www.winningworkplace.nl).
Hier kunnen kantoorgebruikers hun eigen organisatie of andere kantoorgebruikers aanmelden voor de Award, die we in het voorjaar van 2013 zullen uitreiken.
Met de Winning Workplace Award onderstrepen we het belang van aantrekkelijke en inspirerende werkplekken, die inspelen op het binden van talent, het verbeteren van de productiviteit en de behoefte aan een goede work/life–balance. Comfortabele en goed bereikbare werkplekken, met in de directe omgeving voorzieningen zoals ‘easy shopping’, sportscholen, horeca en kinderopvanglocaties.
 
Occupier Special 2012
Aansluitend aan de bijeenkomst presenteren wij de nieuwste editie van onze jaarlijkse ‘Occupier Special’.
Thema is dit jaar ‘Huisvesting als strategische investering’. De directe mogelijkheden voor kostenbesparingen zijn door veel organisaties inmiddels ten volle benut, het laaghangend fruit is geplukt. Het is nu tijd om de volgende stap te zetten en te investeren in huisvesting om zo de productiviteit verder te verbeteren.
Belangrijk daarbij is dat kantoorgebouwen ‘generatie-proof’ worden gemaakt en aansluiten bij de ontwikkeling dat medewerkers steeds vaker in groepen van zeer uiteenlopende leeftijden samenwerken,
zo concludeert Jones Lang LaSalle in het rapport.
De kantooromgeving moet hierop anticiperen en de verschillen in werkstijlen tussen generaties faciliteren.
 
Ik zie er naar uit je te ontmoeten op dinsdag 5 juni om 13.30 uur, PROVADA, hal 10, standnummer 5.

Laat je nog weten of je komt? Dat kan via Ingrid.Wallisch@eu.jll.com.