Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Jones Lang LaSalle op de PROVADA

Hal 10, standnummer 5


Uiteraard is Jones Lang LaSalle ook dit jaar weer prominent aanwezig op de PROVADA op 5, 6 en 7 juni in de RAI in Amsterdam. We organiseren een aantal interessante bijeenkomsten op onze stand en we nemen deel aan debatten die door de PROVADA worden georganiseerd. Hiermee streven we er naar ook uw bezoek aan de PROVADA interessant en waardevol te maken. Hieronder leest u meer over de highlights van ons beursprogramma van dit jaar.
 

Feestelijke lancering van de ‘Winning Workplace Award 2013’
Heeft u of kent u een ‘Winning Workplace’? Bezoek dan zeker onze stand op
5 juni om 13.30 uur. Samen met Vodafone, winnaar van de Winning Workplace Award 2011, geven wij het officiële startsein voor de Winning Workplace Award 2013. Aansluitend presenteren wij ons nieuwste onderzoek naar trends en ontwikkelingen onder kantoorgebruikers. Productiviteitsverhoging is een belangrijkste drijfveer in huisvestingsbeslissingen van kantoorgebruikers. Om in de huidige markt de productiviteit van huisvesting te verhogen moeten gebruikers inventief en onconventioneel te werk gaan. Eric Martens presenteert u onze visie op wat er kan en wat er mogelijk is. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst bij Elvira van Keeken.

 

Kwaliteitshotels in trek bij beleggers

De afgelopen twee jaar zien wij een toenemende beleggersactiviteit op de Nederlandse hotelmarkt en meer specifiek op de Amsterdamse Hotelmarkt. Dit is een gevolg van de relatief stabiele economische situatie en de jaarlijks verbeterende prestaties van hoteliers in Nederland. Op woensdagmiddag 6 juni van 15.00 tot 17.00 uur is Nard Schuddebeurs, Head of Capital Markets Residential, Retail & Hotels samen met collega’s van Jones Lang LaSalle Hotels in Londen beschikbaar voor een gesprek over de hotelvastgoedmarkt. Zij vertellen u graag meer over de laatste trends en ontwikkelingen in dit marktsegment. Voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek kunt u contact opnemen met Nard Schuddebeurs,

 

Het (dis)functioneren van de woningmarkt

In een bijeenkomst over de Nederlandse woningmarkt kunt u uw mening geven over de maatregelen die nodig zijn om de woningmarkt vlot te trekken. Stellingen die worden besproken zijn bijvoorbeeld inkomensafhankelijke huurprijzen en verdergaande liberalisering. U kunt zich aanmelden voor dit debat bij Gerry Alberti, Residential Capital Markets op donderdag 7 juni om 11.00 uur.

 

Greenleases: de nieuwe standaard voor huurcontracten?

Samen met Schiphol Real Estate organiseert  Elsbeth Quispel, Head of Sustainability een debat over het sluiten van ‘greenleases’. Het debat wordt gevoerd met vastgoedgebruikers, -beleggers, -beheerders en een jurist op basis van een aantal stellingen die erop gericht zijn de eisen, wensen en verwachtingen van alle partijen in de huisvestingsketen bij elkaar te brengen. Aanleiding is een standaard voor greenleases die SRE lanceert. Het debat vindt plaats op donderdag 7 juni om 15.00 uur. U kunt zich aanmelden bij Elsbeth Quispel.

 

Alpe d’Huzes

Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ fietst ook dit jaar een Jones Lang LaSalle team mee in de Alpe d’Huzes actie van KWF Kankerbestrijding. Wilt u een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker? Doneer dan vandaag nog aan ons team.

 

PROVADA debatten  
Elsbeth Quispel, Head of Sustainability, participeert op
dinsdag 5 juni om 12.30 uur in het PROVADA Green Forum lunchdebat ‘Verduurzaming als antwoord op leegstand’. Een actueel debat waarin Jones Lang LaSalle haar visie op vergroening van het kantorenlandschap zal inbrengen.

 

Richard Dallinga, Directeur Retail, neemt op dinsdag 5 juni om 14.00 uur deel aan een Rondetafel over het thema ‘meer business met internationale klanten’. PROVADA en Buck Consultants International organiseren dit debat waaraan zes experts deelnemen.

 

Pim Macke, Head of Strategic Advisory, één van de zes genomineerden voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award zal op donderdag 7 juni om 11.00 uur zijn standpunten verkondigen in een debat met alle genomineerden voor deze prijs. Aan het einde van dit debat wordt bekendgemaakt welke drie nieuwe genomineerde doorgaan naar de finale.

 

Ronald Bausch, Senior Consultant Sustainability, neemt deel aan het ‘Green Lease-debat’ van Dutch Green Building Council en Platform Duurzame Huisvesting. Dit debat vindt plaats op donderdag 7 juni om 14.15 uur.

 

Op donderdagmiddag 7 juni om 16.00 uur sluiten we onze deelname aan de beurs af met de traditionele ‘Jones Lang LaSalle-relatieborrel’. Uiteraard bent u hiervoor van harte uitgenodigd.