Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Jones Lang LaSalle introduceert online tool voor marktdata logistiek vastgoed Europa, Midden-Oosten en Afrika

Actuele statistieken per land en per logistieke hub over opname, opleveringen, nieuwbouwontwikkelingen, tophuur, aanvangsrendement en waarde van logistiek vastgoed


Amsterdam, 12 maart 2012 – Jones Lang LaSalle introduceert een nieuwe online applicatie met statistieken over de logistieke vastgoedsector in 11 landen en 39 logistieke hubs in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Deze EMEA Industrial Interface is toegankelijk via www.joneslanglasalle.eu. De applicatie laat per land de statistieken zien over opname, opleveringen en nieuwbouwontwikkelingen. Daarnaast zijn er per logistieke hub cijfers te vinden over tophuur, aanvangsrendement en de waarde van het vastgoed. Ook de ontwikkeling van deze cijfers over zowel het afgelopen jaar als het afgelopen kwartaal is inzichtelijk.

De applicatie biedt -naast marktdata- ook toegang tot relevante researchinformatie zoals research blogs en landspecifieke marktrapporten. Daarnaast is er elke drie maanden een online poll over actuele vraagstukken gerelateerd aan de Europese logistieke sector. De gepresenteerde cijfers worden elk kwartaal geactualiseerd.

De applicatie is ontwikkeld door het EMEA Research Team van Jones Lang LaSalle. De statistieken over de logistieke vastgoedmarkt in Nederland worden door het Research Team in Nederland verzameld en elk kwartaal beschikbaar gesteld op de interface. Op dit moment zijn gegevens beschikbaar tot en met het vierde kwartaal van 2011.