Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Jones Lang LaSalle door Volvo Cars Corporation verkozen tot wereldwijde preferred supplier vastgoedadvisering


Amsterdam, 20 januari 2012 - Jones Lang LaSalle heeft een raamovereenkomst getekend met Volvo Cars Corporation voor het wereldwijd leveren van corporate vastgoedadvisering. De overeenkomst heeft onder meer betrekking op advisering bij zoekopdrachten, onderhandelingen en heronderhandelingen, overdracht van vastgoed, taxaties en aan- en verkopen.

 

Het Jones Lang LaSalle Corporate Solutions team in Zweden heeft de afgelopen achttien maanden nauw samengewerkt met Volvo Cars Corporation om deze overeenkomst tot stand te brengen. Er is daarbij voortgebouwd op de al bestaande relatie tussen de beide organisaties. Het doel is om samen verder te werken aan het verbeteren van de vastgoedportefeuille van Volvo Cars Corporation, die bestaat uit zowel vastgoed in eigendom als gehuurd vastgoed.

 

Marjolein Westendorp, Director Corporate Solutions bij Jones Lang LaSalle Nederland: “We zijn er trots op dat Jones Lang LaSalle door Volvo Cars Corporation is aangewezen om wereldwijd een divers pakket aan vastgoeddiensten te leveren. Voor grote ondernemingen blijft het een uitdaging om voortdurend bezig te zijn met het beoordelen en beheren van hun vastgoedportefeuille om zo te garanderen dat alle vastgoedaspecten in lijn zijn met de bedrijfsstrategie. Je ziet steeds vaker dat ze daarbij kiezen voor één dienstverlener waaraan ze een pakket diensten outsourcen. Samenwerken met één dienstverlener heeft als voordeel dat klanten direct toegang hebben tot een groot aantal specialisten die opereren onder een dak. Dit levert prijsvoordeel op en staat garant voor een nauwe relatie. Beide zijn belangrijk op het moment dat in de hele wereld de economieën en de markten zich in een hoog tempo ontwikkelen.”

 

In Europa werken Jones Lang LaSalle en Volvo Cars Corporation al samen aan vastgoedprojecten in België, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. In Noord-Amerika en Japan zullen binnenkort nieuwe projecten van start gaan waarna wereldwijd in de loop van 2012 nog meer projecten zullen volgen.

 

-  einde bericht  -