Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

KIKX Development verkoopt 3.220 m² winkelruimte in Rotterdam

2.960 m² van totale winkeloppervlakte al verhuurd


Amsterdam, 12 januari 2012 - KIKX Development heeft een koopovereenkomst getekend met een groot institutioneel fonds voor het nieuw te ontwikkelen project Beijerlandse Brug gelegen aan de Beijerlandselaan, ter hoogte van de Groningerstraat, en het Brabantseplein in Rotterdam. De overeenkomst omvat 3.220 m² winkelruimte en een parkeerdek met 95 parkeerplaatsen. Jones Lang LaSalle heeft de transactie als adviseur van KIKX Development begeleid.

KIKX Development is ontwikkelaar van het project Beijerlandse Brug dat bestaat uit 3.220 m² winkeloppervlak met een parkeerdek van 95 plaatsen, 22 appartementen, drie stadswoningen en een separaat parkeerdek voor de woningen. In opdracht van gemeente Rotterdam wordt het terrein momenteel bouwrijp gemaakt. Naar verwachting zal in het voorjaar van 2012 gestart worden met de bouw, de oplevering volgt dan in de zomer van 2013. Of de appartementen verhuurd of verkocht worden hangt af van de belangstelling ervoor.

2960 m² van het totale winkeloppervlak van 3.220 m² is al voorverhuurd. KIKX Development sloot hiervoor al langjarige huurovereenkomsten met supermarktketen Bas van der Heijden, drogisterij Dirx, slijterij Dirck III en reisbureau D-Reizen.

       einde bericht –