Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Jones Lang LaSalle opnieuw aangesteld als Europees vastgoedadviseur van UBS


Amsterdam, 7 december 2011 - Jones Lang LaSalle is opnieuw aangesteld als vastgoedadviseur van UBS voor de regio’s Noordoost- en Zuidwest-Europa. Dit gebied bestrijkt 27 landen: Bahrein, Duitsland, Egypte, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Israël, Italië, de Kanaaleilanden, Katar, Kazachstan, Koeweit, Libanon, Luxemburg, Nederland, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Rusland, Saoedi-Arabië, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Zuid-Afrika en Zweden.

Marjolein Westendorp, Director Corporate Solutions bij Jones Lang LaSalle Nederland: “Wij zijn blij met de voortzetting van onze partnership met UBS omdat dit een belangrijke strategische overeenkomst is voor Jones Lang LaSalle, maar ook omdat UBS onze eerste opdrachtgever was in de regio EMEA. Een account van deze omvang vraagt om een uitgebreid team, samengesteld uit de diverse specialisatiegebieden binnen Jones Lang LaSalle. Dat UBS opnieuw kiest voor Jones Lang LaSalle als vastgoedadviseur is te danken aan de kennis van het team over de klant en onze bijdrage aan de resultaten in de Noordoost-Europese portefeuille van deze klant.”

UBS noemt als sterke punten van Jones Lang LaSalle dat het een team is dat zich heeft bewezen, dat het successen heeft laten zien en dat er commitment was voor een veranderingsprogramma van UBS. Hierdoor is niet alleen de samenwerking verbeterd, maar is ook de efficiency van de vastgoedportefeuille van de bank toegenomen.

– einde bericht –