Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Scania Benelux bouwt hoofdvestiging van 3.700 m² bedrijfs-/kantoorruimte in Breda


Amsterdam, 20 oktober 2011 – Scania Benelux bouwt haar nieuwe hoofdvestiging in Breda, locatie Spinveld. Voor de herontwikkeling van de bedrijfslocatie ging de BVR-groep, eigenaar van het terrein en bebouwing, op zoek naar geschikte huurders voor de nieuw te bouwen bedrijfsgebouwen.


Op Spinveld zal Scania beschikken over zowel een presentatieruimte om commerciële activiteiten centraal aan te sturen als een werkmagazijn waar Scania Warranty (onderdelencoördinatie) en Scania Services (kwaliteitscontrole) worden ondergebracht. Scania Finance / Insurance Nederland en diverse andere ondersteunende Scania-units completeren de geplande bedrijfsactiviteiten van de vrachtwagenproducent op Spinveld. De oplevering staat gepland voor 1 december 2012.

 

Bijzonder is het beoogde duurzaamheidsniveau van het nieuw te bouwen bedrijfsonderkomen. Zo staat een WKO-installatie (warmte-koude-opslag) garant voor de verwarming en koeling van het pand. Daarnaast wordt de duurzaamheidsgraad nog eens extra onderstreept door het ‘BREAAM’-label waarmee het gebouw wordt opgeleverd.

Scania werd tijdens deze transactie begeleid door het Industrial & Logistics team van Jones Lang LaSalle. BVR werd tijdens deze transactie begeleid door IGO Vastgoed.


– einde bericht –