Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Retailseminar voor de vrouwelijke taxateur

Seminar over onrust in retailland: “winkelen wij nog wel genoeg?”


Amsterdam, 26 september 2011 –  Op vrijdag 30 september 2011 organiseert Jones Lang LaSalle in samenwerking met CB Richard Ellis en Bouman, Visscher en van Limbeek een Retailseminar met als hoofdonderwerp ‘Onrust in Retailland; winkelen wij nog wel genoeg?’. Het seminar is bedoeld voor de vrouwelijke taxateur en vindt plaats in de Ritualswinkel aan de Kalverstraat in Amsterdam.

Tijdens het seminar spreekt Richard Dallinga, Head of Retail bij Jones Lang LaSalle, over de trends en ontwikkelingen in winkelvastgoed. Rolf de Gier, directeur van Rituals, vertelt over de succesformule die Rituals heeft gebracht tot waar het nu staat. Mr. Sonja van der Kamp, advocaat bij Boekel de Nerée heeft het over hoe huurprijzen voor retaillocaties worden vastgesteld en over de laatste ontwikkelingen in het huurrecht.

Het seminar is onderdeel van de reeks “Ladies Valuations Seminars”, speciaal gericht op vrouwelijke taxateurs werkzaam in de Randstad. Afwisselend organiseren de aangesloten bedrijven, allen actief op het gebied van vastgoedtaxaties en –waarderingen, een passende bijeenkomst om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van de waardering van vastgoed.
Eerdere onderwerpen en locaties van seminars waren onder meer:
- Het taxeren van hotels in het Amstel Hotel
- Duurzaamheid in kantoorgebouw The Bank
- Ethiek in restaurant De Kas

Geïnteresseerde vrouwelijke taxateurs kunnen zich nog aanmelden. Dat kan per mail bij Marieke Ranzijn, Valuation Advisor bij Jones Lang LaSalle: marieke.ranzijn@eu.jll.com