Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Slingerland Bouw bouwt en ontwikkelt nieuwbouw Theuma Doors & Frames in Nijkerk


Amsterdam, 23 september 2011 – Slingerland Bouw heeft met Theuma Doors & Frames overeenstemming bereikt voor de bouw en de ontwikkeling van 10.368 m² bedrijfsruimte en 972 m² kantoorruimte gelegen aan de Sluiswachter in Nijkerk.
 
Theuma Doors & Frames is een toonaangevende producent van houten binnendeuren en stalen binnenkozijnen voor de woning- en utiliteitsbouw in Europa. Naast een gamma aan deuren en kozijnen bieden zij totaaloplossingen op het gebied van binnendeursystemen.
 
Slingerland Bouw is een professioneel en innovatief bouwbedrijf, dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Zij richt zich op de woningbouw en utiliteitsbouw. Met een team van ca. 100 professionals wordt er dagelijks gewerkt aan de ontwikkeling en realisatie van hoogwaardige bouwprojecten.
 
Slingerland Bouw werd tijdens deze transactie begeleid door het Industrial & Logistics team van Jones Lang LaSalle en Midden Nederland Bedrijfsmakelaars. Theuma Doors & Frames werd tijdens deze transactie begeleid door DTZ Zadelhoff.