Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Jones Lang LaSalle breidt de teams Retail en Strategic Advisory verder uit


Amsterdam, 14 september 2011 –  Met ingang van 1 september is Herbert Jongert (27) als Senior Retail Advisor in dienst getreden bij Jones Lang LaSalle. Hij versterkt het Nederlandse Retailteam en zal opdrachtgevers adviseren en begeleiden bij de aan- of verhuur van retaillocaties in Nederland. Jongert heeft ruime ervaring op retailgebied. Hij startte zijn carrière als winkelmakelaar bij Hanson in Haarlem en de laatste jaren is hij werkzaam geweest als Leasing Manager bij Aberdeen Property Investors. Met deze aanvulling op het team geeft Jones Lang LaSalle invulling aan het realiseren van de doelstelling om haar positie op de retailmarkt verder te versterken.

Per 1 september is ook Timo van den Noort (25) gestart bij Jones Lang LaSalle. Hij is bij Strategic Advisory aangesteld als Researcher/Consultant en houdt zich bezig met de eigen onderzoeksactiviteiten van Jones Lang LaSalle, maar treedt ook op als researcher en adviseur voor onze opdrachtgevers. Van den Noort is dit jaar afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Delft waar hij de Masteropleiding ‘Real Estate and Housing’ heeft gedaan met als specialisatie Corporate/Public Real Estate Management.

Michael Hesp (29) start op 19 september als Senior Investment Consultant in het Strategic Advisory-team. In deze hoedanigheid zal hij opdrachtgevers adviseren over strategische vastgoed- en huisvestingsvraagstukken. Hesp is een ervaren vastgoedadviseur en bekend met strategische vraagstukken. Hij is vanaf 2006 werkzaam geweest bij Fakton als Senior Consultant. Daar hield hij zich vooral bezig met project- en gebiedsontwikkeling. Hesp heeft Bouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven en koos daar voor de afstudeerrichting Vastgoedbeheer.