Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Venlo

Goodman verhuurt 30.000 m2 in Venlo


De Goodman Group sloot een exclusieve huur- en ontwikkelingsovereenkomst met DSV Solutions voor de ontwikkeling van opslagruimte in Venlo. DSV gaat de ruimte in Venlo gebruiken voor de opslag en afhandeling van de producten van Advanced Medical Nutrition (Nutricia). Op basis van de overeenkomst zullen DSV Solutions en Nutricia een oppervlakte huren van in totaal 29.808 m2 in het bedrijvenpark Trade Port Noord in Venlo. De overeenkomst betreft een bestaande opslagruimte van 19.534 m2 en 475 m2 aan kantoorruimte en de bouw van een nieuwe opslagruimte van 9.767 m2.

Het volledige gebouw wordt voor vijf jaar gehuurd. Hiermee krijgt DSV de benodigde ruimte om vanuit één centrale locatie in Venlo de Duitse en Benelux-markt te kunnen voorzien van producten. Het biedt Nutricia ook de mogelijkheid om de verschillende opslagruimten in de regio onder te brengen in één centrale voorziening. De oplevering van de nieuwe opslagruimte zal plaatsvinden op december 2011.

Er zijn honderd parkeerplaatsen beschikbaar en nog eens minimaal vijftien voor trailers, met de mogelijkheid om vijftien extra plaatsen te creëren voor trailers. Het terrein is eigendom van Goodman Venlo Logistics, dat wettelijk volledig in handen is van de Goodman European Logistics Fund.
De transactie is namens Goodman begeleid door Jones Lang LaSalle.