Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Rotterdam

Syntrus Achmea Vastgoed kiest Jones Lang LaSalle als beste vastgoedmanager 2008


Syntrus Achmea Vastgoed heeft onlangs de beste vastgoedmanagers over 2008 bekend gemaakt. Er zijn dit jaar 4 winnaars uit de bus gekomen voor de woning-,
winkel-, en kantorenportefeuilles. De winnaars over 2008 zijn: Verbeek Vastgoed Management B.V. (woningen), 
SCM Shopping Center Management B.V. (winkels - voor het vijfde jaar op rij) en REBO Vastgoed Management ex aequo met Jones Lang LaSalle (kantoren).

Syntrus Achmea Vastgoed besteedt het vastgoedmanagement voor de woningen, winkels en kantoren in haar portefeuille uit aan gespecialiseerde vastgoedbedrijven die in de regio vertegenwoordigd zijn.  Met de VastgoedMonitor worden de vastgoedmanagers jaarlijks beoordeeld op de door hun geleverde prestaties. 
 
Syntrus Achmea gaat voor topkwaliteit. Dat leveren we zelf en dat verwachten we ook van onze partners in business. 
 
Jac Bressers, directeur Investor Property Management (IPM) van Jones Lang LaSalle Nederland: “Wij zijn heel blij met onze prijs in het segment kantoren. Als je door professionals, en in dit geval één van de leidende vastgoedbeleggers in Nederland, ‘de beste vastgoedbeheerder’ wordt genoemd, dan is dat iets om trots op te zijn. Jones Lang LaSalle won deze prijs ook al in 2006 en we vinden het dan ook wederom een bevestiging van de kwaliteit die wij hoog in het vaandel hebben. Het doet recht aan de professionaliteit en toewijding van onze mensen die elke dag de zorg voor vastgoed-management volledig uit handen nemen van onze opdrachtgevers. Een mooie opsteker, juist in deze woelige tijden”.
 
Over Syntrus Achmea Vastgoed
Syntrus Achmea Vastgoed behoort met een belegd vermogen van 14 miljard euro tot de grootste en meest veelzijdige vastgoedbedrijven in Nederland. In opdracht van institutionele beleggers wordt belegd in vastgoed en hypotheken. Aan de fondsen voor winkels, woningen, kantoren en bedrijfsruimten heeft het bedrijf in 2008 het Zorgfonds en het Grondfonds toegevoegd. Via Fund of Funds – de AREA Funds – wordt verder indirect via onderliggende vastgoedfondsen geïnvesteerd in Noord-Amerika, Europa en Azië. Daarnaast is het bedrijf verstrekker van woning- en zakelijke hypotheken. Op 23 september 2008 werd Syntrus Achmea Vastgoed door branchegenoten uitverkozen tot Vastgoedbelegger van het Jaar. Deze Gouden Baksteen 2008 werd toegekend op grond van consistent en solide beleggingsbeleid.