Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

Benoemingen Jones Lang LaSalle

Wijziging Industrial / Logistics en benoeming National en Regional Directors


Amsterdam, 5 juli  2011 – Per direct is Bas Geijtenbeek (34) aangesteld als Head of Industrial/Logistics Jones Lang LaSalle Nederland. Bas is ruim 5 jaar werkzaam bij Jones Lang LaSalle in het Industrial/Logistics team Amsterdam. Jones Lang LaSalle Industrial/Logistics wordt ondersteund vanuit de 5 kantoren met als core business de aan-/verhuur, aan-/verkoop van logistiek en industrial vastgoed, herontwikkelingslocaties, sale en leasebacktransacties en het adviseren van corporate gebruikers. In het Nederlandse Industrial/Logistics team zijn 9 professionals werkzaam.

Met deze wijziging geeft Jones lang LaSalle verdere invulling aan het realiseren van haar doelstelling om haar toonaangevende positie ook op het gebied van industrial/logistics te versterken.

Daarnaast heeft Jones Lang LaSalle per 1 juli 2011 Eric Martens tot Regional Director benoemd. Eric Martens is werkzaam voor de afdeling Corporate Solutions binnen Jones Lang LaSalle. Sander van Winterswijk en Martijn Smits, gezamenlijk verantwoordelijk voor Agency Amsterdam, zijn eveneeens per 1 juli 2011 benoemd tot National Director.

Eric Matens, Sander van Winterswijk en Martijn Smits zijn benoemd tot Regional en National Director als erkenning van hun leiderschapskwaliteiten en hun bijdrage aan de Jones Lang LaSalle business.