Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

IVG en Vincent Hotel Group sluiten huurovereenkomst Sloterdijk

IVG en The Vincent Hotel Group kondigden vandaag aan dat het kantoorgebouw Orly Plaza aan het Orlyplein in Amsterdam Sloterdijk zal worden verbouwd tot een Holiday Inn Express hotel met 252 kamers.


Amsterdam, 20 juni 2011 - IVG en The Vincent Hotel Group kondigden vandaag aan dat het kantoorgebouw Orly Plaza aan het Orlyplein in Amsterdam Sloterdijk zal worden verbouwd tot een Holiday Inn Express hotel met 252 kamers. IVG en The Vincent Hotel Group zijn hiertoe een langjarige huurovereenkomst aangegaan.

De verbouw van het kantoorgebouw van 8.200 m2, direct naast de ingang van het NS Station Sloterdijk, is inmiddels begonnen. Het nieuwe hotel zal eind dit jaar zijn deuren openen. Dit hotel is het tweede Holiday Inn Express dat The Vincent Hotel Group in korte tijd aankondigt in de Amsterdamse regio. Eerder dit jaar werd het Holiday Inn Express in Hoofddorp al geopend en volgende hotels zijn in verschillende fases van voorbereiding.

IVG werd bijgestaan door Jones Lang LaSalle in deze transactie en The Vincent Hotel Group, in deze handelend onder de naam Dutch Hotel Partners, werd geadviseerd door Colliers International.


 
Bron: Vastgoedmarkt.nl