Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Nieuws

Amsterdam

AMB Property Europe B.V. koopt distributiecentrum van 2.780 m2 nabij Schiphol

AMB Property Europe B.V. heeft een distributiecentrum van 2.780 m2 aan de Prestwickweg in Schiphol Zuidoost verworven.


Amsterdam, 24 mei 2011 - AMB Property Europe B.V. heeft een distributiecentrum van 2.780 m2 aan de Prestwickweg in Schiphol Zuidoost verworven. Het distributiecentrum is gelegen in de directe nabijheid van de luchthaven Schiphol, de belangrijkste internationale luchthaven van Nederland. Het distributiecentrum is volledig verhuurd aan een transportonderneming.

AMB Property Europe B.V. is een dochter van AMB Property Corporation® en is een toonaangevende wereldwijde ontwikkelaar en eigenaar van logistiek vastgoed. Per 31 maart 2011 omvatte AMB Property Europe B.V portfolio van logistiek vastgoed en bouwprojecten in totaal meer dan 1,5 miljoen m², waarvan ongeveer 380.000 m² in Nederland.

“We zijn verheugd met de uitbreiding van onze portfolio met deze hoogwaardige distributielocatie. Het AMB Distribution Center 1 aan de Prestwickweg is strategisch gelegen en vult onze bestaande portfolio van 145.000 m²  in Amsterdam perfect aan.”, aldus Jeroen Smit, general manager Benelux en UK van AMB.

Jones Lang LaSalle trad op als adviseur van eigenaar AMB Property Europe B.V., Van Boom & Slettenhaar Vastgoedbeheer BV vertegenwoordigde de verkopende partij, Chalet Real Estate Asset Management.